среда, 12 октября 2016 г.

Академія інноваційного розвитку освіти
Інститут педагогіки НАПН України спільно з Громадською спілкою «Академія інноваційного розвитку освіти»
відкриває навчальний центр для освітян України «ОСВІТНІЙ WEEKEND»
ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ!!!
Протягом навчального року КОЖНОЇ СУБОТИ та в КАНІКУЛЯРНІ ДНІ будуть проводитись навчальні курси, в рамках яких освітяни України отримають ті знання та навички, які є необхідними в умовах сучасних змін.
Навчання орієнтовано на тих освітян, які мають бажання постійно підвищувати свій професійний рівень. Організація навчальних тренінгів та майстер-класів відбувається на основі сучасних технологій з залученням провідних висококваліфікованих вітчизняних та міжнародних фахівців-практиків в освітній галузі.
З ВАМИ працюватимуть неперевершені майстри своєї справи – це вчителі-новатори, ініціативні керівники навчальних закладів, управлінці, засновники інноваційних освітніх проектів, тренери бізнес-компаній (Panasonic, Bristar, Microsoft, Epson та ін.), психологи, лікарі та багато інших. Всі вони є авторами тренінгових занять, майстер-класів тощо, які дають слухачам тільки перевірені на власному досвіді стратегії інноваційного розвитку освітнього закладу та практичну допомогу у професійному та особистому зростанні.
Заняття розпочнуться вже з 15 ЖОВТНЯ ц.р. в м. Києві на базі Інституту педагогіки НАПН України за адресою вул. Січових Стрільців, 52-Д, каб. № 418 (4 поверх, зал засідань).
Подати заявку можна тут: https://goo.gl/forms/osWBZd2qOMlrLA5v1
За тематичним календарем (в якому зазначено дата, тема, хто проводить і для якої категорії слухачів) ВИ за власним бажанням обираєте будь-яку потрібну тему та попередньо бронюєте місце.
Графік проведення занять «ОСВІТНІЙ WEEKEND»:
https://docs.google.com/…/1tGs3Nq5tm9jLT7LUDfjx7qWy8F…/edit…
Всі навчальні курси поділено на рівні та розроблено з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду. Кожен наступний рівень доповнює попередній.
По закінченню кожного курсу «випускники» отримають відповідний сертифікат, який буде як знахідка під час атестації педагогічної працівників.
На сьогоднішній день «Академія інноваційного розвитку освіти» є частиною першого в Україні інноваційного освітнього кластеру, основна мета якого – підвищити внутрішню та міжнародну конкурентоздатність учасників освітнього процесу в Україні за рахунок співробітництва, наукових досліджень, навчання, реалізації інноваційних проектів та інших заходів.
За два роки діяльності нами налагоджено співпрацю з установами та провідними компаніями, накопичено десятки різних технологій та методик, згуртовано найкращих фахівців-практиків, які готові працювати для ВАС, запроваджено десятки освітніх проектів які пройшли перевірку часом і довели свою ефективність.
Ми працюємо для тих, хто хоче отримати максимальну кількість знань та практичних навичок в найкоротші терміни. Наша мета допомогти ВАМ бути сучасним та конкурентоспроможним в освітній сфері. Отримані знання про найсучасніші освітні технології та методики ВИ з успіхом застосуєте не лише у ВАШІЙ безпосередній роботі, а й у повсякденному житті!
Пишіть нам на електронну пошту
air.edu.ua@gmail.com
Дзвоніть нам
(066) 202-77-17

Комментариев нет:

Отправить комментарий